Φυτώριο Ulterfita - βίντεο

πως αλλάζουμε το ph του εδάφους



μύρτιλα σε γλάστρες - καρποφορία




Schizandra - Σχιζάνδρα - φυτικό φάρμακο για τα προβλήματα με το ήπαρ - βίντεο Schizandra η αλλιώς Wu Wei Zi χρησιμοποιείτε παραδοσιακά ως ένα σημαντικό τονωτικό βότανο για όλο το σώμα. Βοηθά στην προσαρμογή του οργανισμού μας στις αγχώδεις καταστάσεις, που επηρεάζουν το ανοσοποιητικό σύστημα. Θεωρείτε επίσης ως αποτελεσματικό σεξουαλικό τονωτικό, και στις γυναίκες και άνδρες.
 
Ιπποφαές - ένας δυναμίτης υγείας - πώληση φυτών - βίντεο Σας παρουσιάζουμε φυτά Ιπποφαές που καλλιεργούμε στο φυτώριο μας.Τα συγκεκριμένα που φαίνονται στο βίντεο είναι τεσσάρων χρονών.Τα Ιπποφαές όπως βλέπετε αρχινάν να παράγουν καρπό από τον τρίτο χρόνο. Προς πώληση υπάρχουν βέβαια και μικρότερα φυτά που είναι πιο οικονομικά. Για την γονιμοποίηση χρειαζόμαστε ζευγάρι, ένα αρσενικό ιπποφαές αρκεί για 10 θηλυκά.
 
Σμέουρο,το κόκκινο βατόμουρο και η καλλιέργεια του - Φυτώρια Ulterfita - βίντεο Νεώτερες μελέτες αποδεικνύουν πως οι ζουμεροί καρποί όπως τα σμέουρα, τα βατόμουρα και τα μούρα συγκαταλέγονται μεταξύ των πλέον ισχυρών αντικαρκινικών εκπροσώπων του φυτικού βασιλείου.